Ο Κώστας Λαλιώτης για την τρομοκρατία και τις εκλογές του Οκτωβρίου

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2002 12:34
A- A A+

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην πλήρη εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων», επεσήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης.

Αναφερόμενος στις επικείμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, ο κ. Λαλιώτης τόνισε ότι αυτές συνιστούν μία κρίσιμη αυτοδιοικητική και πολιτική μάχη, αλλά δεν αποτελούν δημοψήφισμα για την πολιτική της κυβέρνησης, ούτε πρόκριμα για τις πολιτικές εξελίξεις.

Υπεραμύνθηκε των επιλογών του ΠΑΣΟΚ για την υπερνομαρχία και τις νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, ενώ αναφερόμενος στην αντίστοιχη υποψηφιότητα του Γιάννη Τζανετάκου, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για παραπλανητική και υποκριτική πολιτική, επειδή όπως είπε, εμφανίζει για ανεξάρτητους, πρόσωπα που είναι προσκολλημένα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας τέλος για τη δημοσίευση των αρχείων του State Department, που αφορούν την ελληνική πολιτική ιστορία της περιόδου 1964-1968, ο κ. Λαλιώτης είπε ότι γίνεται επιλεκτική δημοσιοποίηση και ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα σχετικά έγγραφα, για να λάμψει όλη η αλήθεια, σχετικά με την κρίσιμη αυτή περίοδο της ελληνικής ιστορίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή