Σούπερ Λίγκα: Τη Μ. Τετάρτη οι ανακοινώσεις για τις άδειες των υπολοίπων έξι ΠΑΕ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 17:56
UPD:18:52

Παρόλα αυτά, όπως έχει διαρρεύσει οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου και Πανσερραϊκός φαίνεται ότι πήραν κανονικά άδεια συμμετοχής, κάτι που δεν ισχύει για Ηρακλή και Πανιώνιο.

A- A A+

Κατά μια ημέρα παρατείνεται οι αγωνία έξι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, για το αν πήραν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ γνωστοποίησε ,πως οι αποφάσεις για τις έξι ΠΑΕ που εκκρεμούν (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου) θα ανακοινωθούν τη Μεγάλη Τετάρτη.

Παρόλα αυτά, όπως έχει διαρρεύσει οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου και Πανσερραϊκός φαίνεται ότι πήραν κανονικά άδεια συμμετοχής, κάτι που δεν ισχύει για Ηρακλή και Πανιώνιο. Οι φάκελοι και των δυο ΠΑΕ είχαν ελλείψεις και γι' αυτό πήραν μια επιπλέον μέρα διορία, προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Τη Μεγάλη Δευτέρα η επιτροπή ανακοίνωση την αδειοδότηση των ΠΑΕ Νέα Καβάλα, ΓΣ Εργοτέλης, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Κέρκυρα ΑΟ, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΑΕ Λάρισα 1964, SKODA Ξάνθη ΑΟ, Αρης Θεσσαλονίκης, Αστέρας Τρίπολη ΓΣ, Νέα Ατρόμητος Αθηνών 1923 ΑΠΣ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις