Δημοκρατική Συμμαχία: Πρόσκληση στους πολιτικούς αρχηγούς για το ιδρυτικό συνέδριο

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011 20:42
A- A A+

Επιστολές προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με τις οποίες τους προσκαλεί να παραστούν και να μιλήσουν στην έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις 27 Μαΐου, απέστειλε η αρχηγός του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, οι επιστολές εστάλησαν στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, στον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, στον επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, στον πρόεδρο του ΠΑΠ Γιάννη Δημαρά και στον πρόεδρο της Δράσης Στέφανο Μάνο.

Στο κείμενο της επιστολής η κ. Μπακογιάννη αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «με δεδομένο ότι έχουμε θέσει ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές επιθυμούμε να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο με όλα τα ελληνικά κόμματα για να βρει η χώρα γρήγορη διέξοδο από την κρίση».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή