Κορυφώνεται η πασχαλινή έξοδος

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011 10:06
A- A A+

Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία αναμένεται και να κορυφωθεί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. Σύμμαχος όσων εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα είναι και σήμερα ο καλός καιρός, ωστόσο τοπικά στο Αιγαίο οι άνεμοι πνέουν έως και 7 μποφόρ.

Επί ποδός είναι και σήμερα η τροχαία για την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκδρομέων. Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ισχύει σήμερα 06.00-16.00, ρεύμα εξόδου, των εθνικών οδικών δικτύων.

Τις ώρες μεγάλης κυκλοφοριακής ροής (κυρίως σήμερα, τη Μεγάλη Παρασκευή, τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη) στο τμήμα μέχρι το Ξυλόκαστρο, θα διατίθενται δύο λωρίδες μειωμένου πλάτους στην κατεύθυνση αιχμής, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν εκτροπές της κυκλοφορίας προς την παλιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών ή και αποκλεισμοί εισόδου στους ανισόπεδους κόμβους της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην κατεύθυνση αιχμής.

Στις 13:00 ανοίγουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, τα οποία και θα κλείσουν στις 19:00.

Σε ό,τι αφορά τον καιρό, στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη και τα βορειοδυτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής Πελοποννήσου και της Μακεδονίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή