Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Σχεδόν αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32 βαθμούς και στο Αιγαίο από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνον στα βόρεια το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια και τα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή