Σκόκο: Να υπερασπιστούμε την ιστορία της ομάδας

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011 16:07
UPD:17:22

Ως μια ρεβάνς του προπέρσινου τελικού με τον Ολυμπιακό βλέπει ο Νάτσο Σκόκο τη φετινή ευκαιρία των «κιτρινόμαυρων».

A- A A+

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εν όψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο.

Με δηλώσεις τους στη media day του συλλόγου υποστήριξαν ότι αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση να πάρει το τρόπαιο για τον κόσμο της και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

«Η ΑΕΚ έχει τους παίκτες για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τελικού. Ένας τελικός σού δίνει πάντα από μόνος του το κίνητρο. Μεταξύ μας δεν βλέπουμε ότι είμαστε φαβορί. Περισσότερο αναγνωρίζουμε τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο. Έχουμε ευθύνη γιατί η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίτλους τα τελευταία χρόνια. Είμαστε παίκτες με θέληση, νέοι σε ηλικία και μας δημιουργείται το αίσθημα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι μια ρεβάνς για την ΑΕΚ. Αυτός ήταν ένας χαμένος τελικός, τώρα είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ να κερδίσει έναν τίτλο και να πάρω κι εγώ έναν τίτλο στην Ελλάδα», ανέφερε ο Σεμπάστιαν Σάχα

Σ. Σάχα: Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ΑΕΚ

Σ. Σάχα: Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ΑΕΚ

Για την ανάγκη να παίξει χωρίς άγχος και να αποφύγει όλες τις παγίδες του παιχνιδιού μίλησε ο Γρηγόρης Μάκος.

«Για την ομάδα το κύπελλο είναι ένας θεσμός που τον κυνηγάει κάθε χρονιά. Εγώ είμαι πρώτη φορά σε ένα τελικό κυπέλλου, ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήρθε στην καλύτερη χρονιά μου στην ΑΕΚ και είναι ευκαιρία να το αποδείξω αυτό στον τελικό. Αγχος θα υπάρχει. Πρέπει να το δούμε σαν ένα απλό παιχνίδι στην έδρα μας. Ο περισσότερος κόσμος στο γήπεδο θα είναι μαζί μας και θα έχουμε πολλά θετικά για εμάς. εμείς πρέπει να προσέξουμε τις παγίδες, να δούμε τις λεπτομέρειες και να πάρουμε το κύπελλο για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά».

Γρ. Μάκος: Eίμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε

Γρ. Μάκος: Eίμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε

Ως μια ρεβάνς του προπέρσινου τελικού με τον Ολυμπιακό βλέπει ο Νάτσο Σκόκο τη φετινή ευκαιρία των «κιτρινόμαυρων».

«Αν το δούμε από αυτή την άποψη, ήταν πολύ άσχημο εκείνο το παιχνίδι, έχουν περάσει δύο χρόνια όμως από εκείνο τον τελικό και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στους τίτλους και να υπερασπιστούμε την ιστορία της ομάδας. Είναι σημαντικό για εμάς, για τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό για όλους γιατί τον τελευταίο χρόνο δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Ν. Σκόκο: Nα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας

Ν. Σκόκο: Nα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας.

Τέλος, ο Κώστας Μανωλάς στάθηκε στην ανάγκη των ποδοσφαιριστών να ανταμείψουν τον κόσμο της ομάδας.

«Είναι ένα μεγάλο ματς για μένα αλλά και την ομάδα. Έχουμε χρόνια να πάρουμε έναν τίτλο και νιώθουμε ανυπομονησία. Θεωρούμε όμως ότι μπορούμε να το πάρουμε. Δεν μας έχει πει κάτι συγκεκριμένο ο προπονητής για τον τρόπο που παίζει ο Ατρόμητος. Θεωρώ ότι θα παίξει στην κόντρα επίθεση, αλλά θα κερδίσουμε εμείς. Ο τελικός είναι κίνητρο για μας, διότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο κόσμος μας δίνει έξτρα κίνητρο, αλλά και χαρά με την παρουσία του, γι' αυτό θέλουμε και εμείς να του δώσουμε χαρά με την κατάκτηση του κυπέλλου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις