Μπαρτσελόνα εναντίον Μουρίνιο

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 14:34
UPD:14:55
REUTERS/SERGIO PEREZ

A- A A+

Εκτάκτως αναμένεται να συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να συζητήσει, το ποιες θα πρέπει να είναι οι ενέργειες του συλλόγου κατά του προπονητή της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εξοργισμένος από την αποβολή του Πέπε στην χθεσινή αναμέτρηση των δυο ομάδων, που ήταν η τέταρτη για τους Μαδριλένους σε τέσσερα ματς με τους Καταλανούς και έμελλε να κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, αν έλεγε, ό,τι ήθελε να πει για την εύνοια που δείχνουν οι διαιτητές στη Μπαρτσελόνα, η καριέρα του έφτανε στο τέλος της (από τις τιμωρίες). Παρόλα αυτά, και έτσι δεν δίστασε να εκφραστεί με σκληρά λόγια.

«Ο Πεπ (Γκουαρδιόλα) είναι θαυμάσιος προπονητής, όμως έχει κερδίσει ένα Champions League, για το οποίο εγώ θα ντρεπόμουν με το σκάνδαλο του Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ και φέτος αν το πάρει θα είναι το σκάνδαλο του Μπερναμπέου. Ο Γκουαρδιόλα αξίζει να κερδίσει τον τίτλο φυσιολογικά. Του εύχομαι μια μέρα να έχει τη χαρά να κερδίσει το Champions League χωρίς τέτοια γεγονότα» δήλωσε μεταξύ άλλων για τον προπονητή των «μπλαουγκράνα».

Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλησε να του απαντήσει, όμως δεν φαίνεται να είναι ίδιες και οι προθέσεις της επίσημης Μπαρτσελόνα. Όπως επιβεβαιώνουν οι Καταλανοί, θα συγκαλέσουν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα προσπαθήσουν να βρουν τον τρόπο για να επιδιώξουν τη μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία για τον Μουρίνιο.

Πάντως, στη Βαρκελώνη είναι εξοργισμένοι και με τους ποδοσφαιριστές των «μερένχες», οι οποίοι ακολουθώντας το παράδειγμα του προπονητή τους, εξαπέλυσαν συνεχείς επιθέσεις κατά της διαιτησίας.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στο Champions League ο αντίπαλός της τελειώνει με 10 παίκτες», δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ήταν ακόμα πιο καυστικός. «Κάθε φορά που παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα, όποτε τους ακουμπάμε, πέφτουν κάτω και αρχίζουν να κλαίνε σαν μωρά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις