Δικαιώθηκε η ΑΕΚ και μένει στην Α1

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 16:02
UPD:16:11
A- A A+

Τα πάνω-κάτω στην Α1 Μπάσκετ φέρνει η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να κάνει δεκτή την ένταση της ΑΕΚ και να υποβιβάσει τον Ηλυσιακό, αντί αυτής στην Α2, εξαιτίας του ότι ο πρόεδρος της ομάδας των Ηλυσίων είναι ατζέντης παικτών του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Ηλυσιακός κέρδισε την τελευταία αγωνιστική τους Ροδίτες, καταδικάζοντας σε υποβιβασμό την Ένωση, οι άνθρωποι όμως της οποίας δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια. Με ένστασή του στον ΕΣΑΚΕ ισχυρίστηκαν πως ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Μπάμπης Καραμανλής, επηρέασε ως ατζέντης που είναι, τους πελάτες τους και αθλητές του Κολοσσού.

Ο αθλητικός δικαστής έλαβε υπόψη τις καταθέσεις και των δυο πλευρών και εν τέλει αποφάσισε να αποβάλει από το πρωτάθλημα τον Ηλυσιακό.

«Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Πάντως, η κατάσταση αυτή ενδέχεται να αλλάξει ξανά, αν γίνει δεκτή η ένσταση, που θεωρείται δεδομένο, ότι θα καταθέσει ο Ηλυσιακός στο ΑΣΕΑΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις