Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με Σαντάνα

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 11:23
A- A A+

Σε προχωρημένες συζητήσεις φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός για τον Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έχει αναλάβει την περίπτωση του Αργεντινού άσου της Φιορεντίνα.

Πριν από μερικές μέρες ο Σέρβος σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» ενημερώθηκε ότι ο 29χρονος μέσος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που θα ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Σαντάνα ζητά ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και θα είναι τριετές ή τετραετές.

Έπειτα από αυτή την κουβέντα που είχε για τον Αργεντινό άσο, ενημέρωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ενέστο Βαλβέρδε και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Σαντάνα και του εξέφρασε το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. Το μόνο «αγκάθι» της υπόθεσης φέρεται να είναι ο μάνατζερ του παίκτη που αξιώνει μεγαλύτερη προμήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στη Ρόμα την καριέρα του, το θέμα με τον ιταλικό σύλλογο έχει «παγώσει» καθώς ο Τζιαμπάολο Μοντάλι που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «τζιαλορόσι».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις