Εξεταστική επιτροπή έως σήμερα ζητεί ο Π. Καμμένος

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 14:49
UPD:14:53

Τη θέση ότι πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει την υπόθεση των υποβρυχίων έως και σήμερα και όχι έως το 2009 εξέφρασε για ακόμη μία φορά, ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.

A- A A+

Τη θέση ότι πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει την υπόθεση των υποβρυχίων έως και σήμερα και όχι έως το 2009 εξέφρασε για ακόμη μία φορά, ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο ρ/σ Βήμα 99,5 ο κ. Καμμένος, επανέλαβε την τοποθέτηση που έκανε κατά τη χθεσινή του εισήγησή του στη Βουλή ότι δηλαδή η προανακριτική είναι ένα πρώτο βήμα και πως «από εκεί και πέρα θα είναι "πιστολιά στον αέρα", αν δεν συνοδευτεί από Εξεταστική Επιτροπή, ώστε να εξετάσει το σύνολο της υπόθεσης των υποβρυχίων από την αρχή μέχρι και σήμερα».

«Και περιλαμβάνει», πρόσθεσε, «το σύνολο των μελών του ΚΥΣΕΑ και βεβαίως όλους τους διατελέσαντες υπουργούς, όπως είπε και ζήτησε και ο κ. Μεϊμαράκης στη Βουλή και το είπε όπως ακριβώς σας το λέω».

Επιπλέον, ο βουλευτής της ΝΔ προέβλεψε ότι εάν συνεχιστεί η ατιμωρησία ο κόσμος θα ξεσηκωθεί. «Όταν υπάρχει ατιμωρησία συνεχής και για τα υποβρύχια και για τη Siemens και τελικά ο ελληνικός λαός βλέπει ότι ένα κλειστό γκρουπ πολιτικών προφυλάσσει τους συναδέλφους, πιστεύω ότι ναι, ο κόσμος θα ξεσηκωθεί. Και θα έχουμε φαινόμενα οργής του λαού που θα φτάσουν μέχρι ανεξέλεγκτες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Η ΝΔ αξιώνει να εξεταστούν όλα τα στοιχεία που αφορούν σε συμβάσεις του υπουργείου Εθνικής Αμύνης μέχρι και σήμερα», τόνισε, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real Fm, και o γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Τασούλας.

Οπως είπε, θεωρεί πιθανότερο το ενδεχόμενο η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, να λειτουργήσει ως Εξεταστική Επιτροπή.

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, «η ΝΔ επιμένει στο μέχρι σήμερα από τότε που φεύγει από το σκηνικό ο κ. Τσοχατζόπουλος, εφόσον προκύψει οτιδήποτε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή