Αδαμίδης: Πρόκληση το Κύπελλο

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 19:57
A- A A+

Για τη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου από την ΑΕΚ μίλησε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης μια μέρα πριν τον τελικό με τον Ατρόμητο.

«Για την οικογένεια της ΑΕΚ είναι μία μεγάλη πρόκληση η επιστροφή στους τίτλους μετά από εννιά χρόνια. Το αντιμετωπίζουμε ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, προσηλωμένοι και ψύχραιμοι θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είναι το ματς της 20ετίας όχι τόσο για το τρόπαιο αλλά για την σημασία που έχει η επιστροφή στους τίτλους μετά από 9 χρόνια αλλά και για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που κάναμε για τον τελικό. Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία», δήλωσε στον Σπορ FM 94,6.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης επέμεινε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει το παιχνίδι με σοβαρότητα και όχι ως φαβορί, ενώ τόνισε πως δεν τελειώνουν στο Κύπελλο οι στόχοι του συλλόγου.

«Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή το ματς. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι αντί-ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουμε το ματς ως φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50-50, είναι ένα παιχνίδι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις