Εκδικάζονται οι εφέσεις Ηρακλή - Πανιωνίου για την αδειοδότηση

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011 11:32
UPD:11:44
A- A A+

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία εκδίκασης της έφεσης του Ηρακλή για το επίμαχο θέμα της αδειοδότησης. Υπενθυμίζεται ότι η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης να μην της χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ακολουθεί η υπόθεση του Πανιωνίου.

Εξω από το κτίριο της ΕΠΟ, στο Γουδή, υπάρχει έντονη αστυνομική δύναμη για τον φόβο επεισοδίων, όμως, η παρουσία των φίλων του Ηρακλή είναι πολύ μικρή. Τα περίπου 10 άτομα έχουν αναρτήσει δύο πανό. Το ένα αναφέρει: «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή» και το άλλο: «Κασέτες, στημένα, βρείτε άλλο θύμα». Την ΠΑΕ εκπροσωπούν ο πρόεδρος Γιάννης Τάκης, ο οικονομικός υπεύθυνος, Αλέξης Κεσόπουλος, οι νομικοί, Αλέξανδρος Βαγιάτας και Χάρης Γρηγορίου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γογάκος, ο υπεύθυνος της εταιρίας που ανέλαβε την μελέτη βιωσιμότητας, Βασίλης Μάργαρης, ο σκάουτερ, Γιάννης Βλάχος και ο τέταρτος τερματοφύλακας, Γιάννης Γκουτζελάς. Οι δύο τελευταίοι θα καταθέσουν σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμή τους, αφού η επιτροπή έκρινε ότι υπήρχε πρόβλημα.

Στις 12:00 θα συζητηθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή και η έφεση του Πανιωνίου και εντός της ημέρας θα βγει η απόφαση εάν θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις