Ομπράντοβιτς: Χαρούμενος που είμαι ξανά σε Final Four

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011 15:16
A- A A+

Τη χαρά του για το γεγονός, πως επιστρέφει σε άλλο ένα Final Four, προκειμένου να διεκδικήσει τον όγδοο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του ως προπονητής, εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πολυνίκης τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Βαρκελώνη, υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν έχουν καθόλου άγχος, λόγω της μεγάλης τους εμπειρίας, και πως πάνε στο Final Four για να το απολαύσουν.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που όλοι λένε για την εμπειρία μου. Και το κάνουν γιατί δεν θέλουν να νιώσουν πίεση. Είναι λογικό από την πλευρά τους. Είμαι ήρεμος, προσπαθώ να προετοιμάσω την ομάδα μου για αυτόν τον ημιτελικό. Δεν μιλήσαμε καν για τη Ρεάλ και τη Μακάμπι. Για εμάς το Final Four αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι απέναντι με τη Σιένα. Δεν νιώθω καμία πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στη Βαρκελώνη, στο F;inal Four. Έχουμε παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, υπάρχουν και κάποιοι που πάνε πρώτη φορά. Οι πρώτοι θα πρέπει να βοηθήσουν τους δεύτερους. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι μπάσκετ. Πρέπει να πάμε εκεί να το απολαύσουμε».

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Βαρκελώνη για να διεκδικήσει το τρόπαιο, δήλωσε ο βοηθός του Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης.

«Είναι μεγάλη τιμή που πάμε με τον Παναθηναϊκό για έβδομη φορά σε ένα Final Four. Είναι ύψιστη τιμή και δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο σε αυτό. Δεν πάμε εκεί για τις φωτογραφίες, αλλά για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει, να προσπαθήσουμε. Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να διαχειριστούμε το θέμα των συναισθημάτων, γιατί σε ένα Final Four γίνονται τόσα πράγματα που πρέπει να κοντρολάρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις