ΝΔ: Η αμφισβήτηση της κυβερνητικής αξιοπιστίας παίρνει μορφή χιονοστιβάδας

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011 19:46
A- A A+

Για «χιονοστιβάδα» δηλώσεων πράσινων στελεχών που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της κυβέρνησης έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, με αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα FM, ο κ. Ανδρουλάκης είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση εισέρχεται σε δύσκολο πεδίο, που απαιτεί υψηλές ικανότητες, ενώ επέκρινε τη νοοτροπία του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι αυτοί «οι διαγκωνισμοί περιβάλλοντος πρέπει να κοπούν με το μαχαίρι» και ότι «η κυβέρνηση πρέπει να αποκτήσει συνοχή», διότι «έχει έναν κάβο να περάσει και δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις».

«Μετά τις συνεντεύξεις κορυφαίων υπουργών, που μιλούν για αρρυθμίες, αδεξιότητες και καθυστερήσεις, ο Μ. Ανδρουλάκης δήλωσε σήμερα, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί έτσι να προχωρήσει», υπογράμμισε ο κ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Μέχρι σήμερα, αυτά αποτελούσαν άξονες της κριτικής μας. Σήμερα, τα υιοθετούν και τα εκφράζουν δημόσια, με βαρύτατους μάλιστα χαρακτηρισμούς, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή