Champions League: Η τελευταία φετινή παράσταση Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Τρίτη, 03 Μαΐου 2011 14:14

Επεισόδιο el clasico νο5. Η τελευταία πράξη στις φετινές μάχες της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ παίζεται απόψε στο Καμπ Νου, με τους δυο «αιώνιους» αντιπάλους του ισπανικού αθλητισμού να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

A- A A+

Επεισόδιο el clasico νο5. Η τελευταία πράξη στις φετινές μάχες της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ παίζεται απόψε στο Καμπ Νου (21:45, MEGA), με τους δυο «αιώνιους» αντιπάλους του ισπανικού αθλητισμού να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Η ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League είναι η αφορμή για τη νέα μεγάλη μεταξύ τους κόντρα, όσο και αν στο σημερινό το ενδιαφέρον μάλλον εκλείπει. Το 2-0, με το οποίο οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την περασμένη Τετάρτη, αφήνει ελάχιστα περιθώρια ανατροπής στους Μαδριλένους, οι οποίοι παρόλα αυτά ελπίζουν ακόμα στα θαύμα.

Ο περισσότερος κόσμος, βέβαια, θα περιμένει να δει την υποδοχή, που θα επιφυλάξουν οι Καταλανοί στον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τα όσα έκανε και είπε στον πρώτο επεισοδιακό ημιτελικό.

Χθες, πάντως, συνεχίστηκε ο πόλεμος των δηλώσεων μεταξύ των δυο πλευρών, με τον βοηθό του Πορτογάλου, Αϊτόρ Καράνκα, να μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι. «Όλοι είδαν τι έγινε στο πρώτο ματς. Θα βλέπουμε σε λίγο παίκτες να μη σέβονται καθόλου τους κανόνες, να φέρονται να ρατσιστικά και να μη τηρούν καμία δεοντολογία. Η UEFA δεν θέλει να τους τιμωρήσει, γιατί λένε πως το να κάνει κανείς θεατρινισμούς δεν αντιβαίνει τους κανονισμούς».

«Εμείς πάντοτε σεβόμαστε τον αντίπαλο. Είναι κρίμα γιατί τέτοιες καταγγελίες δεν οδηγούν πουθενά», απάντησε από πλευράς Μπαρτσελόνα ο αρχηγός Τσάβι.

Στα αγωνιστικά, μια έκπληξη επεφύλασσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι τον Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να κοπεί από την τελική 18αδα, όμως και μόνο η παρουσία του στα αποδυτήρια αναμένεται να του ανεβάσει την ψυχολογία, μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο για αφαίρεση όγκου στο συκώτι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βέλγος Ντε Μπλέκερε, που πέρσι είχε προκαλέσει τη μήνιν του Μουρίνιο με τις αποφάσεις του στον ημιτελικό της Μπαρτσελόνα με την τότε ομάδα του Πορτογάλου, την Ίντερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις