Final Four: Διψασμένοι για διάκριση αναχωρούν οι πράσινοι

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2011 09:10

A- A A+

O Παναθηναϊκός αναχωρεί στις 9.00π.μ για τη Βαρκελώνη, εν όψει της έναρξης του Final Four της Ευρωλίγκας, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να εστιάζει στην «δίψα» των «πράσινων» για την κατάκτηση ακόμα ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

«Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε Final Four. Πρέπει να καλύψουμε τα κενά και που ίσως δημιουργηθούν. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ.

Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδος, Κώστας Καϊμακόγλου, κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής.

Από την πλευρά του, ο διεθνής σμολ φόργουορντ του «τριφυλλιού», Στράτος Περπέρογλου, μίλησεα για τον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στη Σιένα: «Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα.

Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Να πάμε βήμα-βήμα και καταρχήν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα».

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις