Champions League: Σφραγίζει το εισιτήριό της για τον τελικό η Γιουνάιτεντ

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2011 10:00
UPD:12:15

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται στο Ολντ Τράφορντ τη Σάλκε στη ρεβάνς του 2-0, με το οποίο επικράτησαν ων Γερμανών στο Γκεζελκίρχεν και εκτός και αν έρθουν τα πάνω-κάτω, η πρόκριση αυτή θα πρέπει να θεωρείται ήδη δική τους.

A- A A+

Τον αντίπαλό της στον τελικό του Champions League μαθαίνει απόψε η Μπαρτσελόνα, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται στο Ολντ Τράφορντ τη Σάλκε (21:45, ΝΕΤ) στη ρεβάνς του 2-0, με το οποίο επικράτησαν ων Γερμανών στο Γκεζελκίρχεν και εκτός και αν έρθουν τα πάνω-κάτω, η πρόκριση αυτή θα πρέπει να θεωρείται ήδη δική τους.

Αυτό φαίνεται να πιστεύει και ο προπονητής των Αγγλων, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, καθώς ετοιμάζεται να προστατέψει τους περισσότερους εκ των βασικών του για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφή στην Premier League με την Τσέλσι. Ο Σκοτσέζος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής των Γουέιν Ρούνεϊ και στη θέση του ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ φανέλα βασικού θα δώσει και στους Πολ Σκόουλς και Μάικλ Όουενς.

Για το θαύμα ταξίδεψε στο Μάντσεστερ η Σάλκε, η αποστολή της οποίας όμως ταλαιπωρήθηκε αρκετά, λόγω προβλήματος με τη visa πέντε μη Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών της.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πάντως, καταστρώνει ο Ραλφ Ράνιγκ τα πλάνα του και το μόνο, που δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμα, είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Χέβεντες, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις