Ευ. Μεϊμαράκης: Με ειρωνεύτηκε ο κ. Κοραντής

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2011 12:00
UPD:12:11
A- A A+

Εγώ με τον κ. Κοραντή δεν λέμε καλημέρα εδώ και καιρό, παρατήρησε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δείχνοντας να μην έχει μετανιώσει για τις βαριές εκφράσεις που χρησιμοποίησε στο φραστικό επεισόδιο που είχε πρόσφατα με τον βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ.

Εγώ, είπε ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στον Real FM, είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, ρομπότ δεν θα γίνω. Θεσμικά δεν συμπεριφέρομαι έτσι, στην κοινωνική μου ζωή όμως θα δέχομαι καλημέρα από όσους πρέπει, σημείωσε με νόημα.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Κοραντής με ειρωνεύτηκε, υποστήριξε ο πρώην υπουργός και τον κατηγόρησε για ανεντιμότητα επειδή, όπως είπε, δέχθηκε να διοριστεί βουλευτής σε άλλο κόμμα από αυτό που τον ανέδειξε, αμέσως μετά τη θητεία του στην ΕΥΠ.

Τα χουμε πάρει όλα στα αστεία, γι αυτό έχουμε γίνει γελοίοι και μας χλευάζουν, γι αυτό κάποιοι έχουν γίνει καθεστώς, καλύτερα αλήτης παρά κλέφτης παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης, κάνοντας εκ νέου λόγο για ανυπόστατες καταγγελίες του ΛΑ.Ο.Σ. σε βάρος του, για λόγους καιροσκοπισμού και πολιτικής αλητείας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή