Γ. Καρατζαφέρης: Πλήρης συναντίληψη με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2011 14:53

Για πλήρη ταύτιση απόψεων με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στα γραφεία του κόμματός του.

A- A A+

Για πλήρη ταύτιση απόψεων με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στα γραφεία του κόμματός του.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η «άκρατη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ» θα φέρει αύξηση των τιμολογίων δυο και τρεις φορές πάνω από όσο μπορεί να πληρώνει ο πιο φτωχός Έλληνας, κάτι, που όπως είπε, δεν μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός.

Γ. Καρατζαφέρης: Η άκρατη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα φέρει αυξήσεις του τιμολογίου

Γ. Καρατζαφέρης: Η άκρατη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα φέρει αυξήσεις του τιμολογίου

Χαρακτήρισε παράλληλα «επιλογές πανικού» τις επιλογές της κυβέρνησης, ενώ έκανε γνωστό ότι κάλεσε αύριο τον πρωθυπουργό στη Βουλή για να συζητήσουν το θέμα της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για «αυτά που ειπώθηκαν από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ», και τόνισε ότι είναι «υπόθεση όλων μας η σωτηρία της ΔΕΗ, για να μπορεί να απολαμβάνει το αγαθό και ο πιο φτωχός Ελληνας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή