«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την 5η Μαΐου 2010»

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2011 12:21

Στην τραγωδία με το χαμό των τριών υπαλλήλων της τράπεζας Marfin στο υποκατάστημα της οδού Σταδίου, πριν από ένα χρόνο, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός.

A- A A+

Ιδιαίτερη αναφορά στην τραγωδία με το χαμό των τριών υπαλλήλων της τράπεζας Marfin στο υποκατάστημα της οδού Σταδίου πριν από ένα χρόνο, έκανε ο Πρωθυπουργός απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις των κ.κ. Καρατζαφέρη και Τσίπρα.

Πριν από ένα χρόνο χάθηκαν άδικα τρεις νέοι άνθρωποι, η Παρασκευή Ζούλια, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, εκφράζοντας τη αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στις οικογένειες των θυμάτων. Αυτή τη μέρα της αγριότητας, την 5η Μαΐου 2010, δεν θα τη ξεχάσουμε ποτέ, διεμήνυσε, τονίζοντας πως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών φαίνεται να ολοκληρώνονται, ωστόσο όπως επεσήμανε, όσοι ένοχοι και να καταδικαστούν, ο πόνος δεν θεραπεύεται για τις οικογένειες. Η μέρα αυτή, σημείωσε ο Πρωθυπουργός, θα μας υπενθυμίζει την ανάγκη για τον επαναπροσδιορισμό πολλών πραγμάτων στην κοινωνία μας, πώς βάζουμε τέλος στη βία και την πολιτική ανευθυνότητα, μαθαίνοντας στα παιδιά μας τη δύναμη της πειθούς.

Αναφορά στο θέμα με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Παπανδρέου έκανε και ο πρόεδρος του ΛΑ.ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος ζήτησε να μάθει τι ακριβώς έχει κάνει η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων. Πείτε μας τι ακριβώς έγινε για τα θύματα, γιατί οι εκφράσεις συμπαράστασης και οδύνης δεν αρκούν, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή