«Τα περιθώρια ανοχής έχουν εκλείψει»

Αύριο η σέντρα των πλέι οφ
Σάββατο, 07 Μαΐου 2011 14:00
UPD:24/05/2011 16:55
A- A A+

Μετά από τις διαβεβαιώσεις της Super League και της Ε.Π.Ο. ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από τις Π.Α.Ε., οι αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (πλέι οφ) θα διεξαχθούν κανονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού και Τουρισμού.

«Πρέπει όμως να γίνει απολύτως σαφές προς όλες τις διοργανώτριες αρχές, ότι τα περιθώρια ανοχής έχουν εκλείψει. Αν υπάρξει η οποιαδήποτε διαταραχή της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων, η αγωνιστική δραστηριότητα κατά την υπόλοιπη περίοδο, θα μπορεί να διεξαχθεί μόνο κεκλεισμένων των θυρών και αν απαιτηθεί θα αναβληθεί κατ' εκτίμηση των περιστάσεων το υπόλοιπο των αγώνων, πράγμα βεβαίως το οποίο όλοι απευχόμαστε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μέσα από τα 12 συνολικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν θα προκύψει η ομάδα που θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και οι υπόλοιπες που θα συμμετάσχουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το μεγάλο παιχνίδι της 1ης ημέρας των αγώνων κατάταξης θα διεξαχθεί στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινάει τη σειρά αυτή έχοντας τους περισσότερους βαθμούς (3) από τους υπόλοιπους διεκδικητές της 2ης θέσης. Στο άλλο ματς, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εάν θέλει ο «δικέφαλος» του Βορρά να διατηρήσει τις ελπίδες του για τη 2η προνομιούχο θέση, θα πρέπει αύριο το απόγευμα (7:00, Novasports) να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Κυριακής (9:45) η Ενωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός του κινήτρου που έχουν οι «κιτρινόμαυροι», για την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν και την ψυχολογία στα ύψη, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ, αλλά κανείς δεν θα πρέπει να ξεγράψει τους «ερυθρόλευκους» του Βόλου, οι οποίοι μακριά από την έδρα τους αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις