Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά όπου αργότερα είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγιδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 31 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33 βαθμούς και στο Αιγαίο από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά τοπικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή