Nίκη για την κορυφή θέλει ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 08 Μαΐου 2011 08:49
A- A A+

Ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένα ματς που ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θεωρούν κλειδί για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.

Πάμπλο Γκαρσία και Αντελίνο Βιεϊρίνια είχαν κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Nova πριν μερικές μέρες αλλά προβλήθηκαν λίγο πριν την σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας. Σε αυτές ο Ουρουγουανός άσος υποστήριξε: «Κι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και στο πρωτάθλημα είχαμε μεγάλη βαθμολογική διαφορά, αλλά αυτό το παιχνίδι έρχεται σε καλή στιγμή για μας, ώστε να μπορέσουμε να το κερδίσουμε και να βρεθούμε στην κορυφή».

Ο Βιεϊρίνια από την πλευρά του είχε τονίσει πως: «Είναι ένα παιχνίδι κλειδί αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Και πρέπει να το κερδίσουμε γιατί έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία κι αν δεν τα καταφέρουμε ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο».

Στο μεταξύ, ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε δηλώσεις σε μέσο της Χιλής όπου ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, με αφορμή το ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο: «Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να αποχωρήσω».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις