Για το διπλό στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 08 Μαΐου 2011 10:42
A- A A+

Τη νίκη που θα του προσδώσει νέο αβαντάζ για την κατάκτηση του εισιτηρίου του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:30, NS2).

Οι «Πράσινοι» του Ζεσουάλδο Φερέιρα καλούνται να αποδειχθούν... κομάντο και να αποδράσουν με το διπλό από το γήπεδο της Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία που ολοκληρώθηκε χθες δεν επεφύλασσε κάποιο νέο απρόοπτο για τον Φερέιρα και ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με όλα τα διαθέσιμα όπλα του στο γήπεδο της συμπρωτεύουσας.

Aπαντες εντός ομάδας γνωρίζουν πως αν πάρουν τη νίκη γίνονται αυτόματα το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης που θα οδηγήσει στα προκριματικά του επερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Με 4-1-4-1

Στα αμιγώς αγωνιστικά ο 65χρονος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-1-4-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζόρβας ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Κατσουράνη και Σαριέγκι στα στόπερ, και Βύντρα και Ιωαννίδη στα άκρα. Μπροστά τους θα είναι ο Σιμάο και η τετράδα μπροστά από τον Μοζαμβικανό θα είναι οι Μαρίνος, Ζιλμπέρτο, Νίνης και Χριστοδουλόπουλος. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσων.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις