Διθύραμβοι Ομπράντοβιτς για τους παίκτες του

Κυριακή, 08 Μαΐου 2011 21:37
UPD:21:51
A- A A+

Τους μεγαλύτερους επαίνους για τους παίκτες του φύλαγε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το θρίαμβο επί τη Μακάμπι.

Τι κι αν ο ίδιος έχει κατακτήσει τα πάντα, φτάνοντας πλέον τα οκτώ ευρωπαϊκά. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ακολούθως του τελικού απέδωσε όλες του τις επιτυχίες σε αυτούς και στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί η ομάδα μου κατάφερε να πάρει το έκτο! Στην αρχή είχαμε χάσει σπουδαίους παίκτες, όπως οι Γιασικεβίτσιους και Σπανούλης και πολλοί έλεγαν πως δεν έχουμε τύχη. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ και τους φιλάθλους μας που τόσα χρόνια μας υποστηρίζουν. Ακόμα να ευχαριστήσω και τη Μακάμπι που έκανε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι», σχολίασε.

Αναφορικά με το μυστικό της επιτυχίας, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συνταγή, πέρα από το να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να τα διορθώνεις.

«Δεν υπάρχει κάποια συνταγή. Το πρώτο είναι να πηγαίνεις στις προπονήσεις και να καλυτερεύεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο και στο μέλλον. Κάναμε λάθη και είναι σωστό όταν τα αναγνωρίζουμε γιατί έτσι μπορείς να καλυτερεύεις».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα σκεφτόταν να πάει να δοκιμάσει ποτέ την τύχη του στον μαγικό κόσμο του NBA, εμφανίστηκε αδιάλλακτος, λέγοντας πως δεν αφήνει με τίποτα τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις