Πανευτυχείς οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Κυριακή, 08 Μαΐου 2011 22:08
A- A A+

Έξαλλα πανηγύρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μάικλ Μπατίστ: «Νομίζω αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος, που έχουμε κατακτήσει, γιατί είναι εκείνος, που παλέψαμε πιο σκληρά για να το καταφέρουμε. Νομίζω το κλειδί στη νίκη ήταν η άμυνα και τα πικ-εν-ρολ, που κάναμε στον Σχορτσιανίτη».

Αντώνης Φώτσης: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά όλη τη σεζόν και είμαστε χαρούμενοι που κατακτάμε το ευρωπαϊκό. Παίξαμε καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του τελικού και πραγματικά δικαιούμασταν τη νίκη».

Στράτος Περπέρογλου: «Είναι απίθανο συναίσθημα να κατακτάς ξανά το ευρωπαϊκό. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω. Θέλω να ευχαριστήσω το τρόπαιο στους φιλάθλους μας, γιατί συνέχιζαν να μας υποστηρίζουν, ακόμα και όταν δεν τα πηγαίναμε καλά».

Ρομέιν Σάτο: «Αυτός είναι ο πρώτος μου ευρωπαϊκός τίτλος. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου, πέρα από το να πω ότι είμαι πανευτυχής. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά το παλέψαμε μέχρι τέλους. Εγώ ξεκίνησα λίγο αργά, αλλά ο προπονητής μου είπε να κάνω το παιχνίδι μου και έτσι άρχισα να σουτάρω».

Ντρου Νίκολας: «Λατρεύω αυτό το συναίσθημα. Δεν παλιώνει ποτέ».

Νικ Καλάθης: «Έπρεπε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να τα καταφέρουμε. Όσο για τους φίλους μας, ήταν μαζί μας όλη τη σεζόν και όταν είδαμε πόσο πολλοί έχουν έρθει εδώ, αντιληφθήκαμε πόσο τρομεροί είναι».

Ίαν Βουγιούκας: «Αυτός είναι ο πρώτος τίτλο που κατακτώ και είναι πραγματικά απίθανο να ξεκινώ με το ευρωπαϊκό».

Αλεκς Μάριτς: «Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις όσα αισθάνομαι σήμερα. Ελπίζω να τα καταφέρω αύριο».

Κώστας Καϊμακόγλου: «Πρώτη φορά που έρχομαι σε Final Four και κατακτούμε το τρόπαιο. Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη. Αισθάνομαι σαν ένα όνειρό μου μόλις να έγινε αληθινό».

Μιλένκο Τέπιτς: «Δεν είναι εύκολο να παίζει υπό τέτοια πίεση, αλλά έχουμε παίκτες, όπως τον Διαμαντίδη και τον Μπατίστ, που ξέρουν πως να το κάνουν. Αξίζαμε τη νίκη και είμαι πραγματικά υπερήφανος για την ομάδα μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις