ΝΔ: Καμία ενημέρωση για τη συνάντηση του Λουξεμβούργου

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2011 13:48
A- A A+

Δεν θέλησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης να σχολιάσει περαιτέρω τη συνάντηση για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Λουξεμβούργο, επισημαίνοντας πως από την κυβέρνηση δεν δόθηκαν στοιχεία.

«Δεν υπάρχουν δεδομένα παρά σενάρια», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης συμπληρώνοντας πως «το θέμα είναι συνολικό». «Σας θυμίζω», είπε, «ότι δεν υπήρχε ενημέρωση στα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης, υπάρχει ενδοκυβερνητικό θέμα, δεν το γνώριζαν ούτε στην κυβέρνηση, πόσο μάλλον ο ελληνικός λαός».

Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο ασκούνται πιέσεις από το εξωτερικό και κυρίως από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προς τον Αντώνη Σαμαρά να συναινέσει στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, ο εκπρόσωπος έκανε λόγο για «γνωστά φθαρμένα προπαγανδιστικά κόλπα της κυβέρνησης που θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το Ζάππειο 2».

Στη συνέχεια παρέπεμψε σε σχετικές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να θέσει θέμα υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από ενισχυμένη πλειοψηφία. «Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα», σημείωσε ο κ. Μιχελάκης, υπενθυμίζοντας συνέντευξη του κ. Σαμαρά, ο οποίος είχε δηλώσει πως «η ΝΔ δεν εκβιάζεται».

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος της ΝΔ απέφυγε να σχολιάσει τις νέες δημοσκοπήσεις και τόνισε πως αυτό που ενδιαφέρει το κόμμα είναι να πείσει τους πολίτες οι οποίοι παραμένουν αναποφάσιστοι. «Θέλουμε να πείσουμε τους πολίτες ότι έχουμε το δικό μας πρόγραμμα που θα μπορέσει να μας βγάλει από την κρίση», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή