Βαριές καμπάνες σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2011 14:47
UPD:15:15
A- A A+

Βαριές ποινές επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην ΑΕΚ, αλλά και στον Ατρόμητο, για τα έκτροπα που αμαύρωσαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές (κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων της στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς για τη φάση των πλέι οφ και ένα ακόμα την επόμενη σεζόν), απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 292.500 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος θα αναγκαστεί να δώσει τη νέα αγωνιστική σεζόν δύο αγώνες χωρίς την παρουσία οπαδών στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Όσον αφορά το Γιώργο Δώνη και τις φράσεις που χρησιμοποίησε για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για την κατάσταση που επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου και γενικότερα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κλήθηκε να ανακαλέσει μέρος των επίμαχων δηλώσεών του εντός 15 ημέρων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις