Καλάθης: Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 13:53

Ο Έλληνας διεθνής πλέι-μέικερ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Final Four της Βαρκελώνης, τραβώντας έτσι την προσοχή των Ντάλας Μάβερικς, που έχουν τα δικαιώματά του στο NBA.

A- A A+

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο Νικ Καλάθης.

Ο Έλληνας διεθνής πλέι-μέικερ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Final Four της Βαρκελώνης, τραβώντας έτσι την προσοχή των Ντάλας Μάβερικς, που έχουν τα δικαιώματά του στο NBA. Παρόλα αυτά, ο ίδιος μιλώντας στη SportDay, ξεκαθάρισε, πως θέλει να συνεχίζει να αγωνίζεται στο «τριφύλλι».

«Θέλω πολύ να μείνω. Αγαπάω την Ελλάδα, την Αθήνα, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς μας. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον, αλλά είμαι στην καλύτερη ομάδα. Δεν χρειάζεται να πάω κάπου άλλου. Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια», δήλωσε.

Σε ότι αφορά τις εμπειρίες του από το Final Four, χαρακτήρισε πρωτόγνωρα τα συναισθήματα που έζησε.

«Πριν από το Final Four υπήρχαν αρκετή νευρικότητα, άγχος, αλλά και προσμονή για το τι θα καταφέρουμε. Μετά τον τελικό τα πάντα ήταν μαγικά, ονειρικά. Έζησα πρωτόγνωρες στιγμές και το συναίσθημα δεν εκφράζεται με λόγια», σημείωσε.

Τέλος, είχε μόνο τα καλύτερα λόγια να πει για τον προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς,

«Είναι απλώς ο κορυφαίος προπονητής. Τα δύο τελευταία χρόνια μαθαίνω πολλά πράγματα από εκείνον και καθημερινά είναι τεράστια εμπειρία να συνεργάζεσαι μαζί του. Είμαι πολύ τυχερός».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις