ΝΔ: Ικανοποίηση για τη μείωση της ψαλίδας

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 14:32
UPD:17:03
A- A A+

Ικανοποίηση εκφράζεται στη ΝΔ από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Σύμφωνα με το Γιάννη Μιχελάκη η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων έχει μειωθεί στο 1,7% από 5,1% που ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Παρατήρησε ακόμη ότι πλέον η ψαλίδα κλείνει και πως η διαφορά είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε ακόμη στην ανοδική πορεία που καταγράφει ο Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που ο πρωθυπουργός ακολουθεί μια πτωτική πορεία.

Εδωσε επίσης έμφαση στο γεγονός ότι η πλειοψηφία κρίνει θετικά την απόφαση Σαμαρά να μην ψηφίσει το μνημόνιο, στο γεγονός ότι το 91,2% των πολιτών εκτιμά πως ο Γιώργος Παπανδρέου γνώριζε το έλλειμμα και το πρόβλημα χρέους, όταν διαβεβαίωνε πως «λεφτά υπάρχουν» και στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Σχολιάζοντας το ότι τα ποσοστά της ΝΔ παραμένουν καθηλωμένα, ο κ. Μιχελάκης τόνισε πως είναι ένα θέμα που προβληματίζει την παράταξη, εξέφρασε όμως την εκτίμηση πως το κλίμα θα αλλάξει και πως οι πολίτες θα πειστούν από το πρόγραμμα και τις θέσεις που θα παρουσιάσει το κόμμα.

«Δεν είμαστε η αντιπολίτευση του "λεφτά υπάρχουν", κάνουμε μια σοβαρή αντιπολίτευση», κατέληξε

K. Αϊβαλιώτης: Συνεχής άνοδος του ΛΑΟΣ

Στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, σημειώνοντας ότι «ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τα κόμματα που τον οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού».

Εξέφρασε παράλληλα ικανοποίηση για «τη συνεχή άνοδο του κόμματος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή