Χωρίς Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός κόντρα σε ΑΕΚ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 06:07

Εκτός αποστολής Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έμεινε ο Γιώργος Καραγκούνης.

A- A A+

Εκτός αποστολής Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έμεινε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αφορμή για τον αποκλεισμό του αρχηγού του «τριφυλλιού» στάθηκαν οι ενοχλήσεις, που ένιωθε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, και όχι η λογομαχία, που είχε με τον Τζιμπρίλ Σισέ στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή δεν συμπεριελήφθησαν και οι Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης και Μαρίνος, επίσης λόγω τραυματισμών. Τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του εξαιτίας καρτών θα πρέπει να εκτίσει ο Λέτο, ενώ εκτός έμειναν και οι Γκοβού, Καρνέζης, Μαχλελής και Καπίνος.

Επιθετικός πρόβλημα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, που θα πρέπει να αγωνισθεί χωρίς τους τραυματίες Νίκο Λυμπερόπουλο και Νάτσο Σκόκο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που θέλει να δει την ομάδα του να κάνει το δύο στα δύο και να παίρνει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Ματέος, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μίτσελ, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας και Μπάχα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις