N.Δ.: Σήμερα το «Ζάππειο ΙΙ»

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 10:25
UPD:10:33

Στις 11 το πρωί στο Ζάππειο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματος για την έξοδο από την κρίση.

A- A A+

Στις 11 το πρωί στο Ζάππειο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματος για την έξοδο από την κρίση.

Το επονομαζόμενο «Ζάππειο ΙΙ» αντιμετωπίζεται από την αξιωματική αντιπολίτευση ως εφαλτήριο για την ανάκαμψη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δεν αναμένεται να αποτελέσει απλή επικαιροποίηση του «Ζάππειο Ι» που παρουσιάστηκε πέρυσι τον Ιούλιο, αλλά ένα νέο οικονομικό και αναπτυξιακό πακέτο.

Παράλλληλα με τις προτάσεις για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάπτυξη, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να στηλιτεύσει την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και να επιμείνει στην ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου.

Ανάλογη στάση ως προς τη μνημονιακή πολιτική αναμένεται να κρατήσει και την Παρασκευή, κατά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής της τρόικας.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο, ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει το δικό μας ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Το "Ζάππειο ΙΙ" συνιστά μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Είναι Συμβόλαιο Αξιοπρέπειας με την ελληνική κοινωνία», ανάφερε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Σημειώνεται ότι η σημερινή παρουσίαση πραγματοποιείται απόντος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή