Ευ. Μεϊμαράκης: «Προβοκατόρικα» τα περί άσεμνης χειρονομίας

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 19:07
A- A A+

«Ανάξια διάψευσης και προβοκατόρικα» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Aμυνας και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με άσεμνη χειρονομία που φέρεται να έχει κάνει ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

Σε δήλωσή του ο κ. κ. Μεϊμαράκης αναφέρει ότι οι δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη αποτελούν «προσβολή στον πολίτη» στη σημερινή συγκυρία, και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για «έκδηλο πανικό» από «τη μεγάλη λαϊκή απήχηση που έχει το “Ζάππειο II” και ο Αντώνης Σαμαράς, και γι’ αυτό έσπευσε πρωί - πρωί να με οδηγήσει σε κοκορομαχία, ώστε να αποπροσανατολιστούμε: Ο ρόλος του πλέον έχει αποκαλυφθεί».

O πρώην υπουργός Aμυνας και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρώην υπουργός σημειώνει πως «με σεβασμό στους πολίτες που δοκιμάζονται» δεν θα τον ακολουθήσει «στο χυδαίο δρόμο που έχει διαλέξει».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., η άσεμνη χειρονομία έγινε μπροστά στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή «παρουσία πολιτών και δη γυναικών» και «δεν προσβάλλει μόνο τον κοινοβουλευτισμό», αλλά προσβάλλει «τις Ένοπλες Δυνάμεις των οποίων υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος, το Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" και εν τέλει τη ΝΔ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή