Αλ. Παπαρήγα: Κυβερνητική γραμμή η στάση της αστυνομίας

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011 11:59
A- A A+

Την άποψη ότι η στάση της αστυνομίας αποτελεί κυβερνητική γραμμή εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή την καταστολή των πρόσφατων διαδηλώσεων, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό πολιτών. «Πυγμή στην πολιτική, πυγμή στην καταστολή», τόνισε, μιλώντας στο ρ/σ Real fm.

Όπως είπε, στις τελευταίες κινητοποιήσεις δεν έγιναν τέτοια γεγονότα που να δικαιολογούν κάτι παραπάνω από την πλευρά της αστυνομίας, η οποία κινήθηκε «σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά».

Σχετικά με τα περιστατικά βίας που έχουν καταγραφεί στην πρωτεύουσα, η γ.γ. του ΚΚΕ σημείωσε ότι χρειάζονται μέτρα.

Σχετικά με τα περιστατικά βίας που έχουν καταγραφεί στην πρωτεύουσα, η γ.γ. του ΚΚΕ σημείωσε ότι χρειάζονται μέτρα και ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει τις προτάσεις της.

«Πρέπει να αποκλείσουμε τη βεντέτα ανάμεσα σε Ελληνες και ξένους», είπε η κ. Παπαρήγα, προτείνοντας τη δημιουργία κοινών επιτροπών, οι οποίες θα περάσουν το πνεύμα της αλληλεγγύης.

«Αναμφισβήτητα χρειάζεται μεγαλύτερη επιτήρηση, μετά τις 10 το βράδυ, το πρωί που πάει ο άλλος στη δουλειά του, γιατί τα φαινόμενα πολλαπλασιάζονται», πρόσθεσε και τάχθηκε υπέρ της αύξησης των περιπολιών, οι οποίες αποθαρρύνουν τους κακοποιούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή