Kρίσιμη η κατάσταση του 48χρονου τραυματία

Έχει υποστεί εγκαύματα γ' βαθμού σε ποσοστό 40%
Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 13:33
UPD:15:53
A- A A+

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος τραυματίας από την επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και τη λαϊκή αγορά στη οδό Καλλιδρομίου http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1971193.

Ο άτυχος 48χρονος -ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει μία 55χρονη γυναίκα που πουλούσε λουλούδια στη λαϊκή- έχει υποστεί εγκαύματα γ' βαθμού σε ποσοστό 40% και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Αντίθετα, καλύτερη είναι η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών, της 55χρονης και του 48χρονου Βούλγαρου, κατοίκου της περιοχής.

Σήμερα Κυριακή, έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο νωρίς το πρωί σημειώθηκαν νέα επεισόδια από ομάδες αγνώστων που εξήλθαν του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, γύρω στις πέντε το πρωί, ομάδες νεαρών που βρίσκονταν εντός του Πολυτεχνείου, βγήκαν στην Πατησίων και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Η Πατησίων έκλεισε έως το ύψος της Χαλκοκονδύλη για να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία στις 8 το πρωί, αφού ηρέμησαν τα πνεύματα.

Δ. Παπαδημούλης: Μηδενική ανοχή στη βία των αυτόκλητων τιμωρών

Τη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλεύονται τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν κατά τη χθεσινή επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων στην περιοχή των Εξαρχείων, επισκέφθηκε εν τω μεταξύ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας των τριών τραυματιών και εξέφρασε την αλληλεγγύη του στα θύματα, όπως είπε, «της τυφλής δολοφονικής επίθεσης».

«Η απόλυτη αντίθεση στη βία, η μηδενική ανοχή στη βία των αυτόκλητων τιμωρών, είναι επιβεβλημένο καθήκον κάθε δημοκράτη. Αυτός ο φαύλος κύκλος της βίας ακραίων ομάδων στο όνομα του όποιου σκοπού είναι αδικαιολόγητος», τόνισε σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή