Ίβκοβιτς: Δίκαια η ομάδα μου το Κύπελλο

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 21:54
A- A A+

Έντονα ήταν τα συναισθήματα χαράς για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο τεχνικό να χαρακτηρίζει απολύτως δίκαιη τη νίκη της ομάδας του.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μου δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο σήμερα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Παίξαμε ένα διαβασμένο μπάσκετ. Είχαμε ένα ποσοστό 73% στα δίποντα. Χάσαμε το ρυθμό μας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου λόγω λαθών και χαμένων αμυντικών ριμπάουντ. Δεν θέλω να επαναλάβω τα προβλήματα που είχαμε. Είναι γνωστά», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Για την ανάγκη του Ολυμπιακού να κερδίσει τον αιώνιό του αντίπαλο και στους τελικούς της Α1 μίλησε ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Μέχρι τώρα παίζουμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό και τον κερδίζουμε, όμως πρέπει να το κάνουμε αυτό και στη συνέχεια. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας», σημείωσε ο έμπειρος γκαρντ.

Το ίδιο, τέλος, παρατήρησε και ο συμπαίκτης του Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

«Είναι πολύ σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους, για το τρόπαιο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας δίνει αβαντάζ και αν παίξουμε συγκεντρωμένα μπορούμε. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις