Αξιος νικητής ο Ολυμπιακός για Ομπράντοβιτς

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 22:13
UPD:24/05/2011 17:25
A- A A+

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν δίστασε να παραδεχθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, αλλά και τη διοργάνωση του παιχνιδιού.

«Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό καθώς άξιζε να κερδίσει σήμερα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους ως το τέλος», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

«Είμαι περήφανους για εκείνους. Κατανοώ πως ήταν δύσκολο μετά από αυτό που πέτυχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιοι από αυτούς αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα αλλά έστω κι έτσι προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα. Μέχρι τέλους ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Στο τελευταίο παιχνίδι αποφασίστηκε ο νικητής. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε και εν συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία του τελικού και τους διοργανωτές.



«Δεν μου άρεσε που σε ένα τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να έρχεται ένας διαιτητής έπειτα από ένα κάρφωμα παίκτη του Ολυμπιακού που στράβωσε τη μπασκέτα και να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Θα πρέπει να ντρέπονται οι διοργανωτές γι' αυτό. Επιβάλλεται σεβασμός και για τις δύο ομάδες. Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια δεν έχουμε φως. Στον Ολυμπιακό άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό που λέω είναι για τους διοργανωτές».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις