Champions League μέσω Τούμπας

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 11:16
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

A- A A+

Την πρώτη θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος διεκδικούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports1), με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Χάβο να επιστρέφει στο 4-2-3-1 αφήνοντας το ρίσκο τώρα που η ομάδα του βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Χαλκιάς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια με αμυντικό δίδυμο τους Κοντρέρας-Μαλεζά, τον Ετό δεξιά και τον Λίνο αριστερά. Οι Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και μπροστά τους θα έχουν τον Φωτάκη με τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια να παίρνουν θέση στις πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Τσουκαλάς, Αρίας, Ελ Ζαρ, Σαβίνι και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Μουσλίμοβιτς, Ίβιτς, Τσιρίλο και Φιλομένο.

Τα πράγματα για την ΑΕΚ είναι πιο εύκολα, αφού με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρώτη θέση που θα της δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League μέσω των καλοκαιρινών προκριματικών. Ο Μναόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την «Ένωση» με 4-4-2 με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σάχα, έχοντας ως αμυντική τετράδα μπροστά του, τους Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Γεωργέα. Στη θέση του αμυντικού χαφ θα αγωνιστεί ο Ντιοπ, μαζί με τους Μάκο και Μίτσελ. Το ρόλο του οργανωτή θα έχει ο Γκερέιρο, ενώ περιφερειακά από τον μοναδικό προωθημένο Μπλάνκο, θα κινείται ο Σκόκο.

Στον πάγκο της ΑΕΚ θα βρίσκονται οι Αραμπατζής, Ματέος, Νταντόμο, Λαγός, Μπαχά, Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Νασούτι και Έντερ. Απόντες θα είναι οι Καφές, Γκέντσογλου, Γιάχιτς και Λυμπερόπουλος.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις