Γ. Καρατζαφέρης: Μειωτικές οι παραινέσεις για συναίνεση

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 12:52
A- A A+

Πρόταση στον πρωθυπουργό να καλέσει άμεσα τα κόμματα σε διάλογο με στόχο την εθνική συνεννόηση απηύθυνε ο Γ. Καρατζαφέρης. Μιλώντας στον Real Fm, o πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε έτοιμος να προσέλθει στο διάλογο, ο οποίος όπως είπε μπορεί να διεξαχθεί με τη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη και της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Ο Φώτης Κουβέλης θα πει χρήσιμα πράγματα, η Ντόρα Μπακογιάννη καταθέτει μία οικογενειακή εμπειρία, γιατί να την πετάξουμε;», τόνισε.

Πρόταση στον πρωθυπουργό να καλέσει άμεσα τα κόμματα σε διάλογο με στόχο την εθνική συνεννόηση απηύθυνε ο Γ. Καρατζαφέρης.

«Να κλειστούμε το Σαββατοκύριακο σε ένα γραφείο», πρόσθεσε, «όσοι έχουμε όρεξη να συνεννοηθούμε, γιατί ο κ. Τσίπρας και η κα Παπαρήγα το έχουν απορρίψει».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε προσβλητικό και μειωτικό να μας λένε από το εξωτερικό ότι πρέπει να τα βρούμε, την ώρα που «καυγαδίζουμε πάνω από το πτώμα».

Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει διάλογος με «εκείνους που απέτυχαν σε ό,τι τους ανετέθη», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μία κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής. «Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα έχει ανάγκη, να δούμε ποιοι είναι οι καλύτεροι», σημείωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως δεν μπορούν να συμμετέχουν στην κυβέρνηση εκείνοι «που φέρουν τη στάμπα της αποτυχίας».

«Δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το κρυολόγημα, θα αντιμετωπίσουν την πνευμονία; Είναι αδύνατον», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή