Με καθυστέρηση τα θέματα σε εξεταστικά κέντρα ΕΠΑ.Λ. της Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 10:51

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. (ομάδας Α΄) και Ειδικότητας ΕΠΑ.Λ. (ομάδας Β΄).

A- A A+

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. (ομάδας Α΄) και Ειδικότητας ΕΠΑ.Λ. (ομάδας Β΄) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών ξεκίνησε η πρώτη μέρα εξετάσεων σε δύο εξεταστικά κέντρα Επαγγελματικών Λυκείων του Ευκλείδη, στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας διακοπής ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή του σχολικού συγκροτήματος.

Αιτία της διακοπής, σοβαρή βλάβη που σημειώθηκε στις 23.00 της Τετάρτης και δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί μέχρι σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα οι εξεταστές να μην μπορούν να λάβουν τα θέματα των εξετάσεων, που στέλνονται ηλεκτρονικά ταυτόχρονα σε όλα τα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο τεχνικής εκπαίδευσης ανατολικής Θεσσαλονίκης, Κώστα Φιλιππίδη, το πρόβλημα διευθετήθηκε σε λιγότερο από μία ώρα, καθώς οι εξεταστές, συνοδεία της αστυνομίας, έλαβαν τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων από το πλησιέστερο εξεταστικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην Καλαμαριά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή