Ντ. Μπακογιάννη: Να συμφωνήσουμε στο καλύτερο δυνατό για τη χώρα

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 14:28
A- A A+

Ενωτικό μήνυμα προς τις πολιτικές δυνάμεις έστειλε μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μια ενωμένη Ελλάδα, η οποία έχει μία άποψη και μία φωνή, είναι μια δυνατή Ελλάδα».

Σχολιάζοντας τα περί συναίνεσης, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «εάν θέλουμε να κάνουμε μια μείζονα προσπάθεια, που θα είναι μια προσπάθεια πενταετίας για να μπορέσει να βγει αυτή η χώρα από την κρίση, θα πρέπει ο καθένας από εμάς να βάλει κάτω το μυαλό του, τις προτάσεις του και να συμφωνήσουμε στο καλύτερο δυνατό για τη χώρα».

«Μια ενωμένη Ελλάδα, η οποία έχει μία άποψη και μία φωνή, είναι μια δυνατή Ελλάδα», ανέφερε χαρρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία. «Πρέπει να φωνάξει τον κ. Σαμαρά και να του πει, αυτά είναι τα νούμερα, συμφωνούμε σε αυτό, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας», παρατήρησε, διευκρινίζοντας πάντως ότι ορθώς ασκείται κριτική στην κυβέρνηση.

«Είναι μια κυβέρνηση η οποία έχει χάσει κάθε μεταρρυθμιστική τόλμη. Αν η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει αυτό το σχέδιο, τότε ένας λόγος παραπάνω να σηκωθεί να φύγει», ανέφερε, κατηγορώντας παράλληλα τη ΝΔ για «εξαιρετικά επικίνδυνη διγλωσσία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή