Kυβέρνηση προσωπικοτήτων προτείνει η Ντ. Μπακογιάννη

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 21:31
A- A A+

Kυβέρνηση προσωπικοτήτων, την οποία θεωρεί ως τη μοναδική ρεαλιστική λύση για τη διάσωση της χώρας, προτείνει η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News», η κ. Μπακογιάννη «βλέπει» πάντως προοπτική συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία αφού, όπως λέει, μια σειρά προτάσεων στο Ζάππειο ΙΙ είναι προτάσεις του κόμματός της. «Στο πεδίο των διακηρύξεων συμφωνούμε και μπορούμε να αναζητήσουμε πεδίο συμφωνίας χωρίς κανένα πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μιλά επίσης για ανάγκη εξεύρεσης κοινού τόπου μεταξύ όλων των κομμάτων και εκτιμά ότι «αν η συναίνεση δεν επιτευχθεί τώρα, τότε θα γίνει αναγκαστικά μετά από εκλογές».

Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε υπουργούς που αρνούνται συνειδητά να εφαρμόσουν τους νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν. Αυτό είναι τραγέλαφος».

Η κ. Μπακογιάννη στρέφει τα βέλη της και κατά του κ. Σαμαρά, τον οποίο κατηγορεί για διγλωσσία: «ο κ. Σαμαράς είναι δίγλωσσος και προς το εσωτερικό και προς το εξωτερικό. Aλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή