Κάλεσμα Αλ. Τσίπρα για γενικευμένη ειρηνική εξέγερση

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 13:37
UPD:14:20

Κάλεσμα στην κοινωνία να απαντήσει με «μια γενικευμένη ειρηνική εξέγερση, με ένα μέτωπο κοινωνικό που θα συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς», απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά από συνάντηση που είχε με την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

A- A A+

Κάλεσμα στην κοινωνία να απαντήσει με «μια γενικευμένη ειρηνική εξέγερση, με ένα μέτωπο κοινωνικό που θα συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής και θα διεκδικήσει κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη», απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Και πάνω απ’ όλα», πρόσθεσε, «δημοκρατία. Το επιτάσσει το Σύνταγμα, οφείλουμε να το διεκδικήσουμε».

Ο κ. Τσίπρας προέβη στις παραπάνω δηλώσεις μετά από συνάντηση που είχε με την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και όπως είπε, δεν συνάντησε «ούτε τσιφλικάδες, ούτε διεφθαρμένους, ούτε κρατικοδίαιτους».

Α. Τσίπρας: Tσιφλικάδες, διεφθαρμένους και κρατικοδίαιτους συνάντησαν χθες Παπανδρέου και Σαμαράς

Α. Τσίπρας: Tσιφλικάδες, διεφθαρμένους και κρατικοδίαιτους συνάντησαν χθες Παπανδρέου και Σαμαράς

«Όλο αυτό το διάστημα, ενάμισι χρόνο τώρα, οι πυλώνες της δημοκρατίας και του κοινωνικού συμβολαίου ξηλώνονται. Πέρυσι το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, τώρα η δημόσια περιουσία, το κράτος πρόνοιας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και όλα αυτά χωρίς να ερωτηθεί ο λαός», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή