Αλ. Παπαρήγα: Οι συγκεντώσεις των «αγανακτισμένων» δεν ανησυχούν το σύστημα

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 22:50
A- A A+

Οι συγκεντρώσεις αγανακτισμένων πολιτών ανά την Ελλάδα «δεν αρκούν και δεν ανησυχούν το σύστημα», δήλωσε από τη Λάρισα η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Η αγανάκτηση είναι δικαιολογημένη. Εμείς δεν σνομπάρουμε καμιά μορφή κινητοποίησης, ιδίως όσες εκφράζουν κάτι το αυθόρμητο. Οι μορφές των λαϊκών αγώνων δεν πρέπει να κατασκευάζονται στα κομματικά μας γραφεία»α, ανέφερε και πρόσθεσε ότι «οι πλατείες που μπορεί να γεμίσουν με αγανακτισμένους, πολύ εύκολα μπορούν και ν’ αδειάσουν».

Α. Παπαρήγα: Διαπραγμάτευση σημαίνει στήριξη του σημερινού συστήματος

Α. Παπαρήγα: Διαπραγμάτευση σημαίνει στήριξη του σημερινού συστήματος

«Αν ο λαός υποκύψει, θα τα χάσει όλα. Όταν κάνεις πίσω, οι εκβιαστές αποθρασύνονται. Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση. Τα μέτρα, όμως, που καταρρακώνουν τους εργαζόμενους, θα μείνουν», τόνισε κ. η Παπαρήγα.

Υποστήριξε παράλληλα ότι τα εκβιαστικά διλήμματα, είτε από τους βιομηχάνους, είτε από την Ε.Ε., για δημοψήφισμα ή για εκλογές, θα πυκνώνουν όσο περνάει ο καιρός και όσο κλιμακώνονται τα αδιέξοδά τους.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι δεν αρκεί ο αγώνας να ανακοπούν τα μέτρα, αλλά, όπως είπε, πρέπει να αποδυναμωθούν τώρα, όλο και περισσότερο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Οι αλλαγές που επιχειρούνται δεν θα σταματήσουν, τα μέτρα δεν θα είναι προσωρινά, προειδοποίησε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή