Τέλος ο Χάβος από τον ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 16:25

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος, καθώς η διοίκηση του «δικεφάλου» ανακοίνωσε και επισήμως την πρόθεσή της να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

A- A A+

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος, καθώς η διοίκηση του «δικεφάλου» ανακοίνωσε και επισήμως την πρόθεσή της να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Έλληνας τεχνικός από βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη, αναγκάστηκε να αναλάβει εκείνος τις τύχες της ομάδας, όταν ο τελευταίος απομακρύνθηκε από αυτή τον περασμένο Οκτώβριο.

Στους μήνες που κάθισε στον πάγκο του «δικεφάλου», κατάφερε να τον οδηγήσει σε μια επιτυχημένη πορεία στο Europa League, αλλά στο πρωτάθλημα η ομάδα έμεινε πολύ μακριά από την κορυφή. Στόχος του ΠΑΟΚ στα play off ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης, που θα έδινε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, όμως το καθυστερημένο ντεμαράζ του Παναθηναϊκού και η αδυναμία που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στα παιχνίδια επί αθηναϊκού εδάφους (δυο ήττες με ΑΕΚ και ΠΑΟ) τους κόστισαν.

Από τη στιγμή που ο στόχος της πρωτιάς δεν επετεύχθη, η απόφαση των διοικούντων του ΠΑΟΚ για μη ανανέωση με τον Χάβο ήταν λίγο πολύ ειλημμένη και πλέον γίνεται και επισήμως γνωστή.

Ο πρόεδρο του συλλόγους, Θοδωρής Ζαγοράκης, και ο τεχνικός διευθυντής, Κωνσταντινίδης, βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή και με δεδομένο πως η ομάδα θα έχει πολύ σύντομα υποχρεώσεις, λόγω προκριματικών Europa League, το όνομά του λογικά δεν θα αργήσει να γίνει γνωστό.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Μάκη Χάβου, το οποίο ολοκληρώθηκε, δεν θα ανανεωθεί. Ευχαριστούμε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις