Γ. Καρατζαφέρης: Ή δουλεύουμε για την Ελλάδα, ή πάμε σε εκλογές

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 18:21
A- A A+

Με «αίσθηση ευθύνης» και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον δήλωσε ότι θα προσέλθει στην αυριανό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Ή δουλεύουμε για την Ελλάδα, ή πάμε σε εκλογές και απευθυνόμαστε στον Ελληνικό λαό. Δεν μπορώ να δω 3η λύση», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι η σύνεση, η σοβαρότητα, η εμμονή μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.

«Θα μπορούσαμε να επιδιώξουμε την εύκολη λύση -του υπερθετικού βαθμού και των συχνών λαρυγγισμών-για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη. Αυτά όμως πιστεύουμε ότι θα έβλαπταν καίρια το έθνος», σημείωσε.

«Σε 20 ώρες θα γνωρίζουμε αν η Ελλάδα έχει αποφασίσει να δώσει την μάχη της επιβίωσης, ή η Ελλάδα θα αυτοκτονήσει», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, εξέφρασε την ευχή ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα απογοητεύσει τον ελληνικό λαό.

Αναφέρθηκε επιπλέον στην κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε, χαρακτηρίζοντας «στιγμή μιας μεγάλης δοκιμασίας» την αυριανή συνάντηση, ενώ εμφανίστηκε επικριτικός προς το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μπορώ να δω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να μας καλεί για μια συζήτηση ξανά και ξανά και ξανά, με νωπή ακόμα την άρνηση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και την δυσαρέσκεια που έχει προκαλέσει τόσο στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και στην κοινωνία η άρνηση από αυτούς τους δύο να πάνε εκεί», παρατήρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή