Πανελλαδική απεργία στον ΟΤΕ στις 2 Ιουνίου

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 14:08
UPD:15:34

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον Όμιλο ΟΤΕ την Πέμπτη 2/6/2011 και την πραγματοποίηση την ίδια μέρα πανελλαδικού συλλαλητηρίου στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

A- A A+

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον Όμιλο ΟΤΕ την Πέμπτη 2/6/2011 και την πραγματοποίηση την ίδια μέρα πανελλαδικού συλλαλητηρίου στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Υπο το σύνθημα «Εμείς δεν θα παραδοθούμε - δεν θα παραδώσουμε τον ΟΤΕ στα ιδιωτικά συμφέροντα», οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ ανακοίνωσαν ότι μετά τη σημερινή κινητοποίηση στο Μέγαρο Διοίκησης του Οργανισμού στο Μαρούσι, προχωρούν σε καταλήψεις υπηρεσιών πανελλαδικά.

«Η ΟΜΕ – ΟΤΕ συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στο μεγαλύτερο εθνικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και εργασιακό έγκλημα που έγινε ποτέ στη χώρα μας», τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση. Καταλήγοντας, οι συνδικαλιστές του Οργανισμού καλούν τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς να πάρουν πρωτοβουλίες «για την αποτροπή αυτού του εγκλήματος», διαμηνύοντας ότι «ανοχή είναι συνενοχή».

Συμπαράσταση στην ΟΜΕ-ΟΤΕ εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που χρησιμοποίησαν και εκμεταλλεύτηκαν τις Δημόσιες Επιχειρήσεις έρχονται σήμερα χωρίς μελετημένο και κοστολογημένο σχέδιο να πουλήσουν τον εθνικό πλούτο και τα εθνικά κεφάλαια της χώρας».

Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, «η κυβέρνηση, τα οικονομικά συμφέροντα και αυτοί που συμμετείχαν και ευθύνονται για τη λεγόμενη κρίση, αφού εξαπέλυσαν μετωπική επίθεση ενάντια σε τμήμα του συνδικαλιστικού κινήματος και τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ, στην προσπάθειά τους να μας προσβάλουν πολιτικά, να μας απομονώσουν κοινωνικά και να μας ακυρώσουν συνδικαλιστικά, προχωράνε τώρα σε σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις-εξπρές των πιο ισχυρών και στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ με τεράστια προσφορά σε εθνικό, οικονομικό, εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο».

«Η υποτιθέμενη "διαφωνία" των κομμάτων εξουσίας είναι η αρχή μιας ωραίας συναίνεσης σε ένα προμελετημένο και προσχεδιασμένο σενάριο από τον Νοέμβριο του 2008», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή