Διαψεύδει τα περί διαφωνίας στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων ο Γ. Διαμαντίδης

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 22:06
A- A A+

Η τοποθέτηση μου στο υπουργικό συμβούλιο, ήταν ξεκάθαρη και κρυστάλλινη υπέρ των αποφάσεων της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, τονίζει ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης, σημειώνοντας πως «κάποιοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν κατά ανεύθυνο τρόπο το όνομά του για να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά της κυβέρνησης».

Στη δήλωσή του ο κ. Διαμαντίδης σημειώνει ακόμη ότι η κατάθεση του σχεδίου νόμου για τη δημιουργία του Αττικού Λιμενικού Συστήματος, ήταν εξαγγελία του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη του Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ. και συμπεριελήφθηκε στον οδικό χάρτη που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός πριν λίγο καιρό.

Προσθέτει ότι η μοναδική του δήλωση γραπτώς, σε πλήρη συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομικών για το θέμα των λιμανιών και τον τρόπο που θα προχωρήσουν οι διαδικασίες της αποκρατικοποίησής τους, έγινε την επομένη ημέρα του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου.

Καταλήγοντας ο υπουργός τονίζει ότι «εάν κάποιοι, όποια συμφέροντα κι αν εξυπηρετούν και επιδιώκουν, προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να με βλάψουν, θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτό δεν με αγγίζει, γιατί η πολιτική μου στάση, ήταν πάντοτε στάση ευθύνης, συνέπειας προς τη δημοκρατική παράταξη, κινούμενος πάντα στο φως και όχι στο σκοτάδι. Τελεία και παύλα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή