Φίλαθλη ατμόσφαιρα ζητάει ο Ομπράντοβιτς για τον β' τελικό

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011 19:08
A- A A+

Να σεβαστούν τον αντίπαλο και να δημιουργήσουν μόνο φίλαθλη ατμόσφαιρα, χωρίς παρατράγουδα, ζητάει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εν όψει του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος τεχνικός επιμένει πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για την ομάδα του, αλλά ξεκαθαρίζει πως από αυτή θα κριθεί το αποτέλεσμα.

«Για εμάς θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται ότι είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς επειδή πήραμε μία νίκη στον πρώτο τελικό. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παίξουμε. Πάντα είναι καλό να παίζεις μπροστά στον δικό σου κόσμο. Θέλουμε, όμως, να γίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα», σχολίασε στο site του ΕΣΑΚΕ.

Όσο για την ατμόσφαιρα, που θα ήθελε να δει στο γήπεδο, είπε: «Από την πλευρά μας να έχουμε υψηλό βαθμό αυτοσυγκέντρωσης και από την πλευρά του κόσμου να μας βοηθήσει και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Γιατί αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα καλής ατμόσφαιρας και για το πώς ο κόσμος βοηθά πραγματικά. Θα επαναλάβω και κάτι που είπα μετά τον πρώτο τελικό: Στο ΣΕΦ υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα, τίποτα δεν συνέβη εκεί και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο: να δείξουμε ό,τι καλύτερο εντός και εκτός παρκέ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις