Βίντιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 00:36
A- A A+

Ο Νεμάνια Βίντιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τελικό, όμως τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη ομάδα και έφτασε δίκαια στη νίκη.

«Είχαν περισσότερες ευκαιρίες από εμάς και πρέπει να παραδεχθούμε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα. Όταν φτάνεις μέχρι τον τελικό, το μόνο που θέλεις είναι η νίκη. Είμαστε απογοητευμένοι», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του του Σέρβου αμυντικού.

Όσο για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, είπε «Για τα πρώτα 50' προσπαθούσαν να σπάσουν την άμυνά μας και να εκμεταλλευτούν κάποια πράγματα. Ίσως ο Μέσι να έπαιζε πολύ πίσω. Όπως και να έχει, έκαναν εξαιρετική δουλειά», τόνισε ο Βίντιτς.

Και ο Ρίο Φέρντιναντ δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να παραδεχτεί την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως ήταν η καλύτερη ομάδα του τελικού.

«Πιστεύω ότι σε σχέση με την Ρώμη, παλέψαμε περισσότερο παρόλο που τώρα το σκορ ήταν 3-1. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1. Πραγματικά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε το ματς. Αλλά δεν έγινε έτσι. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, ήταν η καλύτερη ομάδα», τόνισε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις